Open Huizendag Convivia

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een convivium en willen weten hoe de studenten van nu wonen? Of nog eens terug willen keren naar het huis en de kamer waar je zelf hebt gewoond? Het kan tijdens de Open Huizen Dagen van de Convivia. De Open Huizen Dagen worden georganiseerd vanwege het 150 jarige bestaan van Stichting Ruimzicht. Ook de buurtgenoten zijn deze dag van harte welkom.

 

VERWACHT…

Groningen – Moeshoes
Maandagavond 17 september (programma volgt)

Amsterdam – De Hooge Stoep
Woensdagavond 19 september (programma volgt)

 

GEMIST…

Akapella

16 juni gooit het meest muzikale huis van Utrecht, Convivium Akapella, haar deuren open. Deze middag willen wij u een kijkje achter de schermen geven van dit vierkante doch mystiek ogende stulpje. Wij zullen u een rondleiding geven, er zal een kleine veiling zijn voor het goede doel, en daarna een borrel houden om met buurtgenoten en geïnteresseerden kennis te maken. De aanvang is vanaf half 3 en om half 6 zal de laatste borrel worden ingeschonken te Kapelstraat 8.

 

 

 

 

 

 

Villa Spina Rosa en De Stadhouder

Graag nodigen we u uit om op zaterdag 16 juni de (buurt)borrel van huize De Stadhouder en Villa Spina Rosa bij te wonen. U bent op deze dag welkom om beide huizen van Stichting Ruimzicht te bezichtigen onder het genot van een hapje en een drankje. Loop dus gerust tussen 13:00 en 17:00 even binnen bij de Johan Willem Frisostraat 16. Er zijn de hele dag rondleidingen door het huis en er is volop gelegenheid om de bewoners van beide huizen te leren kennen. Hopelijk leren we ook u beter kennen en heerst er binnen de kortste keren een waar buurtgevoel. Bent u enthousiast geworden? Als u een mail stuurt naar d.j.g.m.roelofs@gmail.com met als onderwerp ‘Buurtborrel’ dan weten we dat we op uw aanwezigheid kunnen rekenen. Het wordt ongetwijfeld een zeer gezellige dag. Wij hebben er zin in en hopelijk tot dan!

Tout Passe

Hoera, Tout Passe is 40 jaar! De afgelopen 4 decennia hebben er bijna 180 studenten genoten van al het goeds wat TP te bieden heeft. Op 16 juni zullen we dit vieren en herinneringen ophalen met elkaar. Eens een TP’er altijd een TP’er: alle vroegere huisgenoten zijn welkom om 13:00 voor een lunch, rondleiding en borrel.
En dit jaar is het dubbel feest: niet alleen Tout Passe is jarig, ook Stichting Ruimzicht viert dit jaar haar 150-jarig bestaan. Wij maken graag van deze gelegenheid gebruik om ook onze buren uit te nodigen. Wees welkom om een kijkje te nemen in het huis op de hoek, om te zien waar al uw afgedankt meubilair is gebleven en waar toch al dat rumoer op de maandagavond vandaan komt. Iedereen is welkom vanaf 15:00 voor een rondleiding en een borrel. Graag horen we of u komt! Stuur een mail naar lustrumtp@gmail.com, of bel 06 33 91 46 54. Liefs, de huidige bewoners van Tout Passe.

Gepland:

Groningen – Pakhuis London
Datum volgt na afronding van de verbouwing

Op de kaart