De engeltjes van Pakhuis London

Engeltjesactie

Vorige week was het weer zover. De jaarlijkse ‘engelenactie’ van het Groningse convivium Pakhuis London. Doel van dit alles? Een week lang engeltje spelen voor je  huisgenoten zonder dat je het van elkaar weet. Van kamer stofzuigen tot een echt anti-brakheidpakket, compleet met vitamines en paracetamols. Het levert natuurlijk hilarische taferelen op wanneer een huisgenoot stiekem en zonder echt excuus jou komt storen op je kamer, terwijl hij echt zeker wist dat je vanavond niet thuis zou zijn. Deze actie van Boven komt aan op precisie en op kennis van elkaars agenda. Het is nog best lastig om iets leuks te bedenken, in de drukke tijd die ons als studenten gegeven is. Natuurlijk kan het ook tegenzitten. In alle drukte kan het zijn dat je even niet omziet naar elkaar en dat je vergeet een ‘engelenactie’ uit te halen. Maar niet getreurd! Een verlaat presentje, afgebeeld op de foto hiernaast, komt dan goed terecht. En eigenlijk gaat het ook helemaal niet om die ene week, want als huisgenoten horen we altíjd engeltjes voor elkaar te zijn.