Moeshoes met Volkswagen Beetle op huisweekend

In het weekend van 11 en 12 oktober gingen wij met het gehele Moeshoes op huisweekend. Behalve dat er een oud huisgenoot mee ging, was ook onze kersverse nieuwe Moeshoeser van de partij. Het begon allemaal op een zonnige vrijdagmiddag. Vier van ons gingen op weg met de auto naar het huisje in Westerbork om alvast boodschappen te doen en te koken voordat de rest van de groep zou aankomen.Deze autorit was een uitdaging op zich, omdat de kleine Volkswagen Beetle waarin we reden naast de vier inzittenden ook negen tassen bagage moest vervoeren, wat maakte dat we er redelijk krapjes bij zaten. Het huisje waarin we verbleven was van alle gemakken voorzien, inclusief sauna en bubbelbad waar gedurende het weekend optimaal gebruik van werd gemaakt. Na het doen van de  boodschappen, koken en de rest van de huisgenoten te hebben opgehaald van het station, hebben we gezellig met zijn allen heerlijke spaghetti gegeten. Het weekend bestond vooral uit veel lezen, wandelen, kolonisten van Catan en Thirty seconds spelen, series kijken en het hebben van goede gesprekken. Doordat iedereen doordeweeks een druk programma heeft, hebben we elke dag lekker uitgeslapen en gezellig met elkaar gebruncht met wentelteefjes, gebakken ei en spek. Het bijzondere aan zo’n huisweekend is dat ondanks dat we het gehele jaar met elkaar in één huis wonen en elke woensdag een huisavond hebben, we elkaar toch weer wat beter hebben mogen leren kennen. Kortom: een ontspannen en super gezellig huisweekend met hele leuke mensen 🙂