‘Oude Ballen Borrel’

Zoals al jaren het geval is, was het maandagavond weer huisavond in Tout Passe. Velen gingen ons in die traditie voor en velen zullen ons volgen. Maandag 1 mei was een bijzondere huisavond en niet alleen voor de huidige inwoners van TP: de jaarlijkse ‘Oude Ballen Borrel’ vond weer plaats. Rond een uurtje of negen stroomde het huis vol met een stuk of 10 oud-huisgenoten. De écht oude huisgenoten waren er deze avond niet, maar die hopen we te ontmoeten bij het lustrum van Tout Passe, volgend jaar. Onder het genot van een biertje en zelf gesmeerde toastjes werden herinneringen opgehaald. Er werd gezellig geborreld en gepraat over TP als knuffelhuis, de studentikoze tijden, de mooiste woonkamerschilderingen en hoe het interieur eigenlijk niets veranderd was. Ook werd er goed bij gekletst over studies, relaties en natuurlijk over nieuwe huizen en huisgenoten. Zo was er een leuk klein reünietje in onze woonkamer en tuin en ontmoette de bewoners van de afgelopen 5 jaar elkaar opnieuw of voor het eerst.