Dag Hanneke, veel geluk!

Na 27 jaar bij Ruimzicht te hebben gewerkt, neemt Hanneke Verschoor op 15 mei afscheid van de organisatie. We vragen haar om een reactie:

Hanneke, wat vind je ervan dat je gaat stoppen met werken?

Ik ga er nu naar uitzien: eerst lekker een maand kamperen in Spanje en daarna heb ik eindelijk eens tijd om iets aan huis en tuin te gaan doen, want tuinieren en lekker genieten van het buitenleven daar hou ik van.

Als je terugdenkt aan die 27 jaar bij Ruimzicht: waar heb je het meeste plezier aan beleefd?

De saamhorigheid die er is binnen Ruimzicht: de leuke contacten met de collega’s, ook van de Bond van Nederlandse Predikanten. En de afwisseling in werkzaamheden: het reizen door alle computerbestanden. Minder plezier was er als de computer uitviel of mij eruit knikkerde.

Is er in jouw beleving veel veranderd in die tijd?

Nou, eigenlijk niet qua studenten en de aanmeldingen voor de convivia, dat is gebleven. In het verleden het verdwijnen van de zaterdagcursussen. En natuurlijk de veranderingen van het floppy tijdperk met onderwaterscherm naar het nu.

Wat zul je vooral gaan missen?

Dat weet ik nog niet! Misschien de zelfgemaakte pindasoepjes van collega BNP-er Margriet?  En natuurlijk de collega’s.

Wat zijn je plannen voor straks?

Nou, ik kom niet achter de geraniums: mijn man helpen die een showroom in fauteuils heeft in Wijk bij Duurstede. We stofferen ook samen Zweedse design stoelen. Of met 9 kleinkinderen leuke dingen doen. En meer familie bezoeken. Ik ben van plan eens te gaan kijken bij de Wijkse Moestuin om wat hand en spandiensten te gaan verrichtten, maar misschien heb ik daar helemaal geen tijd voor. De tijd zal het leren.

Wat wens je Ruimzicht toe?

Een lang en gezond leven. Kop Hieps!