Peter Eenshuistra stelt zich voor

Even voorstellen: Peter Eenshuistra, aankomend bestuurslid/penningmeester van Ruimzicht. Ik ben sinds enige jaren gepensioneerd als algemeen directeur van het Pensioenfonds Predikanten. Nu nog bestuurlijke bezigheden zoals:

  • Voorzitter Vermogensfonds Zonnewende (staat ten dienste van kinderen met een beperking om voor hen een vakantie mogelijk te maken.
  • Voorzitter van de Silas-groep (KKA-KKG-KKG-adviseurs) Stichting die tot doel heeft kerkelijke gemeenten en instellingen te ont zorgen op het gebied van beheer en administratie
  • Voorzitter Visitatie commissie Pensioenfonds Nielsen Ned.
  • Onafhankelijk adviseur op het gebied van vermogensbeheer.

Ruimzicht vind ik belangrijk voor de ontwikkeling van studenten en predikanten met als unieke mogelijkheid het vormen van convivia in studentenhuizen en het mede ondersteunen van de late roepingen voor de predikantenopleiding alsmede het mogelijk maken van coaching van predikanten en teams.

Hiervoor zal ik me inzetten door een bestuurlijke bijdrage te leveren, dat is voor mij zinvol en van betekenis voor het kerkelijk leven.

Ik woon in Woerden samen met Géke, onze kinderen zijn al geruime tijd de deur uit en ik ben Opa van vijf kleinkinderen waar we erg van genieten. Verder reizen we graag en zijn we watersporters met een grote liefde voor Friesland.