Nieuw convivium in Amsterdam!

Aan de Olympiakade, op een prachtig plekje in Amsterdam, staat De Pastorie. Vroeger was het ook écht een pastorie, waar de dominee woonde van de ernaast gelegen Willem de Zwijgerkerk. Maar nu … wordt het een convivium. Tegen de zomer, zodra het pand verbouwd is, wonen er acht studenten. Misschien ben jij er een van!

Bijzonder aan dit convivium is dat het een samenwerkingsproject is met de Protestantse Kerk in Amsterdam. Dat betekent dat het vrijwilligerswerk dat je als bewoner doet, gecoördineerd wordt door de diaconaal opbouwwerker van de Willem de Zwijgerkerk. En als bonus mag je gebruik maken van de kerkzaal om bijvoorbeeld te spelen op een van de vleugels die er staan.

Net als in alle andere convivia maak en heb je tijd voor elkaar. Elke woensdag is er huisavond: je eet samen en brengt de avond met elkaar door rond een thema of activiteit. Maar ook tussendoor zie je elkaar: studeren in de woonkamer, een vroeg ontbijtje, koffiepauze, drankje? Het convivium maak je samen.

Als jij van een uitdaging houdt, het leuk vindt om dit convivium mee op te bouwen en een mooie tijd wil gaan beleven, meld je dan aan via de aanmeldknop. Wie weet ben jij straks één van de allereerste bewoners van De Pastorie.